Fritidsledarutbildningen

Fritidsfonden

Varje år arrangerar våra blivande fritidsledare galan Skånerock som riktar sig till personer med funktionsvariation. Till Skånerock kommer runt 1000 besökare från södra Sverige varje år för att ha årets roligaste kväll i glädjen, gemenskapens och musikens tecken. Överskottet från kvällen går till Fritidsfonden, en fond där man kan söka bidrag till olika fritidsprojekt för att göra vardagen lite roligare. Under åren som Skånerock har arrangerats har vi totalt delat ut över en miljon kronor som ger möjligheten för en bättre fritidsverksamhet för personer med funktionsvariationer.

Ansök från fonden senast den första maj. Blankett för ansökan hittar du här.

7 feb 2017

Denna artikel handlar om utbildningen Fritidsledarutbildningen.
Läs mer om utbildningen och ansök här.

Mer i samma kategori

Mer om Fritidsledarutbildningen