Att jag vågade utmana mig själv är det bästa jag gjort!

Johannes Czapnik studerar allmän linje och har gjort en lång resa under tiden på folkhögskolan. Här delar han med sig av sina tankar om vad det är som gör tiden på folkhögskola speciell.

”Jag älskar att prata med lärarna här på skolan. De vill lära känna vem jag är och är måna om mig. Jag hade ganska tunga år bakom mig när jag kom hit och var ovan vid att bli bemött på det sättet. Med hjälp av kurserna här och genom mycket eget arbete, så är jag på ett helt annat ställe i livet idag.

Lärarna på Eslövs folkhögskola har en gedigen akademisk bakgrund. Samtidigt kombinerar de sin akademiska kompetens med mycket livserfarenhet och det gör folkhögskolans pedagogik speciell.

Om du funderar på att börja läsa allmän linje, våga utmana dig själv! Att möta det som är obekvämt, är precis vad du behöver göra för att kunna ta dig vidare. Att jag vågade kasta mig ut i det okända är det bästa jag har gjort!”

Ge dig själv möjligheteten att studera vidare – sök allmän linje på Eslövs folkhögskola! HÄR kan du ansöka till höstens kursstart. Sista ansökningsdag är 6 maj.

Publicerad: 2019-03-20
Författare: Lisa Karinsdotter
Kategorier: Blogg, Okategoriserade