Vi söker SFI-lärare på kvälltid!

Just nu söker vi dig som kan undervisa i svenska för invandrare på kvällstid.

Om dig
Du brinner för att arbeta med människor, tillsammans med människor. Som lärare på Eslövs folkhögskola möter du en mångfald av kursdeltagare med olika erfarenheter, behov och utmaningar. I ditt arbete präglas du därför av ett öppet sinne och en stor kreativitet. Du är entusiastisk, nyfiken och engagerad i ditt arbete. Du tycker om att samarbeta över gränser och ser med glädje på att utveckla nya tillvägagångssätt.

Din bakgrund
Du har gärna en lärarutbildning och är behörig att undervisa i svenska som andraspråk, alternativt studerar för att uppnå detta. Annan erfarenhet av pedagogiskt arbete med vuxna är också meriterande. Stor vikt läggs även vid personlig lämplighet.

Dina arbetsuppgifter
Att undervisa i svenska för invandrare på kvällstid 2-4 kvällar i veckan. I dina arbetsuppgifter ingår även att tillsammans med övriga lärare utveckla rutiner och arbetssätt för verksamheten. Till grund för ditt arbete ligger alltid folkhögskolans intressen och dess grundläggande värderingar och mål. Att arbeta på folkhögskola innebär att du arbetar tillsammans med kollegor från skolans samtliga verksamheter.

Läs mer HÄR

Välkommen med din ansökan till info@eslovsfhsk.se

Publicerad: 2019-03-28
Författare: Lisa Karinsdotter
Kategorier: Blogg, Förstasida, Okategoriserade, Samhällsstödjande kurser