Framtidens ledare

En inspirationsutbildning för unga tjejer som vill bli förebilder och tränare för nästa generations fotbollsspelare. Vi söker dig som har ett starkt engagemang för fotboll och ledarskap.

Ledare behövs både på och utanför planen. Nu har du chans att utvecklas som fotbollsspelare genom att bredda din kunskap inom ledarskap. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för fotboll och vill leda dig själv och ditt lag till utveckling och idrottsliga framgångar. Ansök redan idag till vår inspirationsutbildning där du dessutom får Svenska Fotbollsförbundets Tränarutbildning C. 

I framtiden kan du fortsätta att bygga din ledarskapskarriär. En som vet vikten av bra ledarskap är FC Rosengårds egen Renée Slegers som gjort karriär både som spelare och ledare. Dels 55 landskamper, EM-slutspel, och SM-guld som spelare, dels förbundskapten U23 och numera huvudtränare i ett av Sveriges bästa lag.

Jag planerade aldrig för att bli fotbollstränare, jag hade tänkt börja jobba med något annat efter min fotbollskarriär. Men jag valde att gå tränarutbildning när jag slutade spela för att jag älskar spelet fotboll. Snabbt efter det fick jag chansen att börja jobba som fotbollstränare. Det är fantastiskt att vara en del av ett team. Jag är glad att jag får jobba med det jag brinner för.”
Renée Slegers, huvudtränare, FC Rosengård.

Inspirationsutbildningen består av sammanlagt 6 träffar:

  • Malmö: Intro: Ledarskap & motivationsmiljö, 17 nov 2021 kl. 17.30-19.00
  • Malmö: Workshop: Konflikthantering & pedagogik, 20 november 2021 kl. 10.00-14.00
  • Malmö: Workshop: Värdegrund & föreningslära, 27 november 2021 kl. 10.00-14.00
  • Eslöv: Svenska Fotbollsförbundets Tränarutbildning C (2 dagar), januari & februari 2022
  • Malmö: Avslutning med diplomutdelning, middag & match, mars 2022

Ni står för engagemanget, och vi står för finansiering av utbildningen.

Begränsat antal platser.

FC Rosengård i samarbete med Fotbollstränarlinjen på Eslövs Folkhögskola.

 

Hur ansöker jag?

Om du har fyllt 16 år, har ett stort engagemang för fotboll och vill utvecklas som ledare så är den här inspirationsutbildningen något för dig!
Du anmäler dig genom att fylla in intresseanmälan som du kommer till via länken här nedanför.

Utbildningen har ett begränsat antal deltagare.

  • Framtidens ledare genomförs med stöd från Sparbankstifelserna

Kontakt