Deltafare fritidsledarutbildningen kastar en boll i luften med huvudbyggnaden i bakgrunden
Fritidsledarutbildningen

Vad kul dessa åren ska bli!

”Många tankar och blandade känslor – spänning, kanothajk och äventyr direkt. -Att bli en del i en ny grupp – hur kommer det att gå? Efter många år ute i arbetslivet – hur ska jag klara studierna?  Vad kul dessa åren ska bli!” så sammanfattar Johan Wester de första veckorna på fritidsledarutbildningen.
Utbildningen är tvåårig och är yrkesförberedande. Under utbildningen studerar man bland annat ledarskap och beteendevetenskapliga ämnen med fokus på fritidens metodik.  Undervisningen sker genom lektioner och praktiska moment ute i fält och i projekt. För att kunna möta ungdomar ute i olika fritidsverksamheter krävs att man har ett öppet sinne och en vilja att möta människor med olika bakgrund. Som studerande får man vara beredd att utmana sina värderingar och sociala förmågor.
4 sep 2017

Denna artikel handlar om utbildningen Fritidsledarutbildningen.
Läs mer om utbildningen och ansök här.

Mer i samma kategori

Mer om Fritidsledarutbildningen