Gruppbild personal på resa till Helsingfors
Eslövs folkhögskola

Vi söker en ny kollega!

Om dig

Du brinner för att arbeta med människor, tillsammans med människor. Som lärare på Eslövs folkhögskola möter du en mångfald av kursdeltagare med olika erfarenheter, behov och utmaningar. I ditt arbete präglas du därför av ett öppet sinne och en stor kreativitet. Du är entusiastisk, nyfiken och engagerad i ditt arbete. Du tycker om att samarbeta över gränser och ser med glädje på att utveckla nya tillvägagångssätt. Din bakgrund Vi vill att du har en pedagogisk högskoleexamen, tex lärarutbildning, eller annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Stor vikt läggs också vid personlig lämplighet.

Dina arbetsuppgifter

Till grund för ditt arbete ligger alltid folkhögskolans intressen och dess grundläggande värderingar och mål. Att arbeta på folkhögskola innebär att arbeta tillsammans med kollegor från skolans samtliga verksamheter

Dina ansvarsområden:

• Du undervisar i historia, religion och svenska på motsvarande gymnasienivå

• Du är mentor för en grupp deltagare på allmän kurs

• Du deltar i utvecklingsarbetet för de ämnen och kurser som du arbetar med

Läs mer här.

Välkommen med din ansökan till info@eslovsfhsk.se

 

2 jan 2019

Mer i samma kategori

Mer om Vi söker en ny kollega!