Två deltagare på scen i motljus sträcker ut armarna åt sidan med publik skymtandes i bakgrunden
Eslövs folkhögskola

Välkommen till auditions och intervjuer!

Eftersom vi vill hindra smittspridningen av Covid-19 blir vi tvungna att ändra vår antagningsprocess. Vi kommer att genomföra våra intervjuer och auditions på distans via Google Meet. Inom kort kommer vi att kontakta alla som blivit urvalda för intervju för instruktioner om hur ni ska gå till väga för att koppla upp er. Besked om detta kommer ni som sökt få via den mailadress som ni angett vid ansökan!

Om du har några frågor är du varmt välkommen att maila oss. Kontaktpersoner till respektive utbildning hittar du på utbildningens sida. Vår Studie- och yrkesvägledare Frida når du på f.falt@eslovsfhsk.se.

Vi ser fram emot att få träffa er som sökt våra utbildningar, om än via våra skärmar!

 

31 mar 2020

Mer i samma kategori

Mer om Välkommen till auditions och intervjuer!