Musiker på scen i förgrund med publik i bakgrunden
Fritidsledarutbildningen

Skånerock ställs in 2020

Vi har ett tråkigt meddelande till alla som brukar besöka Skånerock. I år är vi tvungna att ställa in Skånerock på grund av Corona-pandemin. Det är första gången i Skånerocks historia som vi har tvingats ställa in arrangemanget.

– På grund av Corona-pandemin behöver vi skjuta upp höstens Skånerock, meddelar Magnus Ringborn, utbildningsledare på Eslövs folkhögskola. Det smärtar oss att göra vår fina publik besviken men vi vill samtidigt inte riskera någons hälsa i det här osäkra läget.

Nytt evenemang under våren 2021
Magnus vill ändå skicka med ett hopp till alla besökare, som brukar bli upp till 800 personer.
– Misströsta inte, vi är i full gång med att planera ett arrangemang till våren 2021 istället! Våra deltagare på fritidsledarutbildningen kommer att gå ut med information så snart vi har fått fler detaljer klara.

Fritidsfonden utdelning skjuts fram
Överskottet från Skånerock går direkt in i Fritidsfonden – en fond för att förverkliga drömmar för de som bor på gruppboenden eller har annat stöd enligt LSS runt om i Skåne.
– Varje stipendieutdelning brukar utveckla sig till en fest i sig, berättar Magnus, och i år har vi inte möjlighet att samla så många personer samtidigt på grund av att vi inte vill riskera smittspridning.

Fondutdelningen kommer istället att ske under våren 2021. Alla som ansökt till fonden kommer att få en kallelse när det är dags att närvara.

18 maj 2020

Denna artikel handlar om utbildningen Fritidsledarutbildningen.
Läs mer om utbildningen och ansök här.

Mer i samma kategori

Mer om Fritidsledarutbildningen