Poster Vårmusikal
Musikallinjen

Snart dags för premiär!

Lördagen den 15 maj, kl 19.00, visar vi en sprillans ny musikal som skapats av årets musikalklass tillsammans med Lovewell Institute for the Creative Arts. Föreställningen streamas från vårt nya Multihus. 

Vad handlar musikalen om? Jo, i en framtid där kärleken blivit avskaffad snubblar tre unga människor (så kallade Hatchlingar)  över ett “kärleksmuseum” mitt ute i öknen – Musée de l’amour. Som medlemmar av en framtida generation har de unga ingen koppling alls till kärlek som koncept. Musikalen är ett utforskande av kärleken och hur människor upplevt den på olika sätt under världshistorien.

Hur skulle du tänka och reagera om du inte hade någon referens till kärlek? Vad är kärlek egentligen?

Vi hoppas att vi får se dig på premiären!

Museedelamour_PROGRAMBLAD2021


Illustration: Ebba Lönn

 

9 apr 2021

Denna artikel handlar om utbildningen Musikallinjen.
Läs mer om utbildningen och ansök här.

Mer i samma kategori

Mer om Musikallinjen