Fyra deltagare från Musikallinjen på scen i barnmusikal
Musikallinjen

Mer än vi ser – en barnmusikal!

Vad händer när människan plötsligt glömmer bort sina kompisar eld, luft, vatten och jord? De fyra elementen vill att människan ska se dem igen, annars är planeten Jorden i obalans. Kan du hjälpa dem?Denna splitternya barnmusikal är ett samarbete mellan Låtskrivarlinjen och Musikallinjen här på Eslövs folkhögskola. ”Mer än vi ser” vänder sig till barn 2-6 år, men ämnet är brännande aktuellt för oss alla. Föreställningen går på turné bland förskolorna i närområdet under den första veckan i december och visas för publik i skolans aula söndagen den 5 december.

Alla familjer är välkomna att boka biljetter till föreställningarna.När?Söndagen 5/12
kl 10.30, 13.00 och 15.00Var?Aulan på Eslövs folkhögskolaFör biljettbokning maila ulrika.nero-simonsson@eslovsfolkhogskola.seBiljettkostnad 10 kr som betalas på plats med swish eller kontant.

25 nov 2021

Denna artikel handlar om utbildningen Musikallinjen.
Läs mer om utbildningen och ansök här.

Mer i samma kategori

Mer om Musikallinjen