Julstjärnor och texten god jul
Eslövs folkhögskola

Tillsammans är vi starka

Julen är här och alldeles snart också julefriden. Så här i slutet på året ser jag tillbaka på ett år som påbörjades med nedstängning, massiv smittspridning men i takt med att värmen kom, kom också vaccin och ett mer vanligt liv. Vi alla har fått möjlighet att lära känna nya härliga människor här på folkhögskolan, ta multihuset i besittning, lyssna på nyskriven musik, diskutera, skratta men också dela bekymmer och jobbiga tankar.  

När nu mörkret sänkt sig igen, smittspridningen ökar igen, så i stället för att sitta i mörkret tänder vi tillsammans upp en massa ljus! Vi går samman som folkhögskola och samhälle. Vi håller ihop. Vi skyddar varandra. Vi löser problem – tillsammans. 

Det är så vi måste fortsätta, nu när vi fick avsluta året med att inte ses på samma ställe igen. Så till alla oss som kan ge, ge! Ett glatt ”god jul” i mataffären, skänk en slant, bjud in någon till ert firande som kanske sitter själv, vaccinera er. Dela med er av er själva så fler kan få julefrid, ett fint slut på 2021 och en hejdundrande start på 2022! 

Tillsammans är vi starka! 

 God jul och gott nytt år!

Ulrika Gleisner, rektor

17 dec 2021

Mer i samma kategori

Mer om Tillsammans är vi starka