Eventposter Kalle Lind och Mimi Terris
Eslövs folkhögskola

Missa inte HASSEåTAGE med Kalle Lind och Mimi Terris

Eslövs folkhögskola i samarbete med Herbert Felixinstitutet kan stolt presentera:

HASSEåTAGE-PROGRAMMET

Eller Nya friska Tage

Eller Hommage à Hasse-et-Tage

Eller Hashtag Hasstag

… blandar skönsång och sväng med babbel. Guldstrupen Mimi Terris sjunger Hasseåtage-låtar, uppbackad av Olof Löfgren Eminent Five Quartet med Olof Löfgren (piano), Mats Ingvarsson (bas) och Måns Wikenmo (trummor). Kalle Lind, Hasseåtagefrälst sedan barnsben, kåserar, orerar och missionerar. En föreställning som blandar högt och lågt, dumt och klokt, genomtänkt och spontant. Som åskådare får du minst en insikt, ett gapskratt och/eller en ståpäls. Humanism! Humor! Och ganska mycket snusk! En föreställning som skojar och svänger!

Under kvällen samlar vi in pengar till Ukraina.

Tid och plats: Multihuset, den 5 maj kl 18.30

HÄR köper du biljetter!

 

29 mar 2022

Mer i samma kategori

Mer om Missa inte HASSEåTAGE med Kalle Lind och Mimi Terris