Logotyp Eslövs fotbollstränarsymposium
Evenemang

Eslövs fotbollstränarsymposium 25 november

Eslövs folkhögskola i samarbete med Skånes FF välkomnar alla fotbollsintresserade, särskilt fotbollstränare, domare och lagledare på alla nivåer, för att lyssna på rutinerade experter som berättar om sina unika insikter, träffa branschrelevanta utställare och naturligtvis gott om tillfällen att nätverka med andra deltagare.

Program: Inbjudan till Eslövs Fotbollssymposium

Vi vill särskilt uppmuntra kvinnor som engagerar sig i fotboll och erbjuder därför, tack vare ekonomiskt stöd från Sparbanken Skåne, de 25 första kvinnorna som anmäler sig till symposiet gratis biljetter. Så skynda dig att boka din plats redan nu!

Avspark för höstens största event för aktiva inom fotbollen i Skåne är lördagen den 25 november klockan 8:30, vi ses väl där?

Boka din biljett nu!

19 sep 2023

Mer i samma kategori

Mer om Eslövs fotbollstränarsymposium 25 november