Ljud-, ljus och scentekniker

Gå vår nya YH-utbildning till ljud-, ljus och scentekniker

Drömmer du om att arbeta som ljud-, ljus eller scentekniker på en teater, mässa, eller som frilansande egenföretagare på privatteater, krogshow eller festival? Till hösten startar Eslövs folkhögskola i samarbete med Medborgarskolan Syds en ny YH-utbildning till Ljud-, ljus och scentekniker.

Utbildningen är om 400 YH-poäng vilket omfattar två år med utbildningsstart 2 september. Den är CSN-berättigad och deltagare kan bo på vårt internat. En majoritet av utbildningen sker i våra lokaler anpassade för sceniskt uttryck och i samarbete med utbildningar som musikal- och låtskrivarlinjen. I vårt nybyggda Multihus finns en blackbox med modern scenteknisk utrustning, en professionell inspelningsstudio och en ateljé att bygga dekor och scener i. En tredjedel av utbildningen är arbetsplatsförlagd, så kallad LIA – Lärande i arbete, vilket ger dig unika möjligheter att knyta värdefulla kontakter i branchen.

Ansökan öppnar 1 februari 2024.

För mer information och frågor – maila info@eslovsfhsk.se

I samarbete med Medborgarskolan Syd

19 jan 2024

Denna artikel handlar om utbildningen Ljud-, ljus och scentekniker.
Läs mer om utbildningen och ansök här.

Mer i samma kategori