En man tar självporträtt framför ett rapsfält
Allmän kurs – Beteendevetarlinjen

Från beteendevetarlinjen till YH till fast jobb

Jag har precis avslutat en YH-utbildning där jag har haft enorm nytta av de kunskaper, lärdomar och studieteknik jag fick under min tid på Beteendevetarlinjen. Många tankar har ständigt återvänt till vårt läsår, allt från skrift och tal till att våga ifrågasätta och bredda vyerna.

Jag påbörjade mitt arbete redan i oktober 2023 i kommunen, då som praktikant, men har idag officiellt börjat min första dag som trygghetssamordnare i Eslövs kommun. Med andra ord, jag jobbar med det som gav mig grunden från er utbildning beteendevetarlinjen, vilket fått mig att lyckas med den tjänst jag har idag. Även om YH-utbildningen [trygghets- och säkerhetskoordinator] har gett mig en yrkesförberedande utbildning med juridik och andra viktiga punkter som planering, kriminologi, brottsprevention, ekonomi med mera så är beteendevetarlinjen basen.

Rikard Fogelström, Beteendevetarlinjen 2020/21

(Citat ur ett mail från Rickard, stort tack för att vi fick dela det vidare!)

28 maj 2024

Denna artikel handlar om utbildningen Allmän kurs – Beteendevetarlinjen.
Läs mer om utbildningen och ansök här.

Mer i samma kategori

Mer om Allmän kurs – Beteendevetarlinjen

  • Personporträtt Folkispodden Allmän kurs – Beteendevetarlinjen

    Folkispodden

    3 oktober 2022