Behandlingspedagog

Extra platser till Yh Behandlingspedagog

Vår YH-utbildning till behandlingspedagog tilldelades 20 extra platser av den extra pott som ingår i regeringens stöd med anledning av Corona-krisen. Det här innebär att vi kan välkomna ytterligare deltagare till hösten, vilket glädjer oss stort, säger Ulrika Gleisner rektor på Eslövs folkhögskola.

– Behandlingspedagogutbildningen hade ett enormt söktryck i år, berättar Magnus Ringborn som är utbildningsledare för särskilda kurser, vi har haft många kvalificerade sökande och med tanke på hur stort behovet är av behandlingspedagoger känns det extra bra att vi kan göra den här satsningen!

I dagarna kommer de sökande som står på reservlistan att få besked om antagning.

Vi på Eslövs folkhögskola hälsar alla blivande behandlingspedagoger varmt välkomna till hösten!

1 jul 2020

Denna artikel handlar om utbildningen Behandlingspedagog.
Läs mer om utbildningen och ansök här.

Mer i samma kategori

Mer om Behandlingspedagog