Hälsoteamets personal runt ett bord med laptop
CORONA INFORMATION

En hälsning från Hälsoteamet

I och med de ökade restriktionerna så kommer det att ske en hel del förändringar på skolan. Vi förstår att detta kan innebära utmaningar för dig som deltagare och vill därför understryka att vi fortfarande finns här för att stödja och hjälpa dig på bästa sätt.

Tveka inte att höra av dig till oss – vi finns här för dig – både på plats i skolan och digitalt. Du kan träffa oss över telefon, i Google Meet eller Teams, i ett möte på skolan eller genom att ta en promenad med någon av oss.

Vill du komma i kontakt med kurator, specialpedagog eller studie- och yrkesvägledare så bokar du in det via telefon, mail eller meddelande i SchoolSoft. Även om vi inte kan ses allihop, samtidigt och på samma ställe så hjälps vi åt och tar hand om varandra under den här perioden!

5 nov 2020

Mer i samma kategori

Mer om En hälsning från Hälsoteamet