Laptop med digital konferens och kaffekopp
CORONA INFORMATION

Terminen avslutas helt på distans

Vi vill göra vår del för att minska smittspridningen i Skåne och avslutar därför höstterminen med att lägga om undervisningen helt till distans.

Vi är ledsna över att vi inte kan avsluta terminen genom att fira jul tillsammans. Men om vi gör en gemensam insats nu så ökar vi möjligheten för att kunna starta vår undervisning delvis på plats i början av januari.

För dig som är deltagare på våra utbildningar vill vi hälsa att all praktisk information som gäller de olika utbildningarna får du via din mentor. Fortsätt att hålla kolla på den informationen som läggs ut på Schoolsoft, även under jullovet.

Tillsammans tar vi oss igenom det här!

4 dec 2020

Mer i samma kategori

Mer om Terminen avslutas helt på distans