FC Rosengård kvinnliga fotbollsspelare träning på konstgräsplan
Framtidens ledare

Framtidens fotbollstränare är en kvinna

Tillsammans med FC Rosengård vill Eslövs folkhögskola bygga ett nätverk bland unga fotbollstjejer i hela Skåne för att inspirera dem till att ta steget och bli förebilder och tränare för nästa generations fotbollsspelare.

Nu kan du som är ung tjej och brinner för fotboll anmäla dig till inspirationsutbildningen ”Framtidens ledare”. Under utbildningen får du chans att utvecklas som fotbollsspelare genom att bredda din kunskap inom ledarskap. Vi söker dig som vill leda dig själv och ditt lag till utveckling och idrottsliga framgångar.

Här hittar du mer information om utbildningen.

21 okt 2021

Denna artikel handlar om utbildningen Framtidens ledare.
Läs mer om utbildningen och ansök här.

Mer i samma kategori