Låtskrivare på scen vid mikrofon med publik delvis synlig
Låtskrivarlinjen

Låtskrivarlinjen tolkar Py Bäckman

Under veckan har låtskrivarlinjen haft besök av Py Bäckman, en av våra mest meriterade låtskrivare. Inför hennes besök hade deltagarna fått i uppgift att göra egna tolkningar av olika låtar ur hennes låtskatt.

Så en torsdagseftermiddag i januari bjöd både deltagarna och Py en fullsatt aula på tolkningar av hennes musik varvat med samtal om hur det varit att arbeta med musik och komposition under de olika epoker som Py verkat i svenskt musikliv, från Raj Montana Band till samarbetena med Tommy Körberg och filmkompositören Stefan Nilsson.

Vi tackar för en färgsprakande eftermiddag och ser fram emot att se Py här hos oss igen.

24 jan 2019

Denna artikel handlar om utbildningen Låtskrivarlinjen.
Läs mer om utbildningen och ansök här.

Mer i samma kategori

Mer om Låtskrivarlinjen