Porträtt av deltagare sittande på mur vid internatet
Studiemotiverande folkhögskolekurs

Vill du bli barnskötare eller personlig assistent?

Den första april startar utbildningarna till barnskötare och personlig assistent igen! Är du intresserad av utbildningarna är du välkommen på informationsmöten den 15 och 22 februari kl 13 i vår aula. För att komma in på utbildningen behöver du vara inskriven i jobb- och utvecklingsgarantin eller etableringsprogrammet på arbetsförmedlingen samt ha kunskaper i svenska motsvarande SFI D.

Ansökan gör du tillsammans med din handläggare på Arbetsförmedlingen där ansökningslänken finns från och med den 11 februari. Sista dagen att ansöka är den 1:e mars, efter det kommer alla behöriga att bli kallade på test och intervju.

Varmt välkommen till oss!

8 feb 2019

Denna artikel handlar om utbildningen Studiemotiverande folkhögskolekurs.
Läs mer om utbildningen och ansök här.

Mer i samma kategori

Mer om Studiemotiverande folkhögskolekurs