En låtskrivare intervjuas av sveriges radio journalist
Låtskrivarlinjen

Låtskrivarna ger tips i P4 Malmöhus

P4 Nästa är Sveriges Radios rikstäckande musiktävling för låtskrivare, artister och ny musik. Tävlingen vänder sig till både nya och etablerade låtskrivare och artister från hela Sverige. I veckan kom P4 Malmöhus till Låtskrivarlinjen och sände direkt från lektionen i komposition. Redaktionen hade kontaktat oss för att låta deltagarna ge lyssnarna tip som hur man skriver en bra låt. Våra deltagare Isabelle och Rasmus delade med sig av sina bästa trix.
37.05 min in i klippet, hör du intervjun med våra låtskrivare.

Blir du sugen på att själv fördjupa dig i låtskrivande?
Här kan du läsa mer om utbildningen och söka till nästa kursstart!

8 mar 2019

Denna artikel handlar om utbildningen Låtskrivarlinjen.
Läs mer om utbildningen och ansök här.

Mer i samma kategori

Mer om Låtskrivarlinjen