• Apr 22 2020
Fotbollstränarlinjen

PROVA PÅ FOTBOLLSTRÄNARLINJEN

Funderar du på att söka till fotbollstränarlinjen? Då är du välkommen att boka ett möte via Google-meet med vår huvudinstruktör Alexander Striby Burman.

Vi följer rekommendationerna från folkhälsomyndigheten med anledning av det nya Corona-viruset. Eftersom vi inte kan genomföra en Prova På-dag på plats i Eslöv så kan du som sökande anmäla dig till ett möte med oss via länk istället. 

Ställ alla dina frågor till Alex!

Under en halvtimme får du ett alldeles eget möte med vår huvudinstruktör. Du får möjlighet att se hur utbildningen fungerar, vi visar dig våra lokaler och träningshallar men framförallt kan du ställa de frågor du har om utbildningen.

Du anmäler dig till mötet via länken nedan!

Vårt team av instruktörer
Våra instruktörer och gästföreläsare har en lång erfarenhet av ledarskap inom idrotten. Våra fasta instruktörer är Mats Svensson, tidigare målvaktstränare i MFF & Helsingborgs IF och för U21-landslaget för herrar. Lina Möller, tidigare landslagsspelare i handboll och med erfarenhet som elittränare i handboll. Jörgen Sellin, tidigare elittränare och elitspelare i basket samt Alexander Burman UEFA A & UEFA Youth certifierad tränare samt tränarutbildare för Skånes Fotbollförbund.

Vi ser fram emot att få träffa dig!

Info om evenemanget

2020-04-22
09:00 15:00

Anmälan

Anmäl dig här
25 nov 2019

Denna artikel handlar om utbildningen Fotbollstränarlinjen.
Läs mer om utbildningen och ansök här.

Mer om Fotbollstränarlinjen