Två deltagare på fotbollstränarlinjen diskuterar en taktiktavla med klassen i bakgrunden i konstgräshallen
Fotbollstränarlinjen

Fokus på fotbollstränarlinjen

Nu när det är sportlov för alla deltagare, passar vi på att lägga allt fokus på Fotbollstränarlinjen. Hela veckan kommer du att få träffa deltagare och ledare på kursens sociala medier, se vad som händer en typisk dag på skolan och under studieresan.

Fotbollstränarlinjen är en helt unik folkhögskolekurs i Sverige, där du under två år på heltid kan läsa in de certifikat som behövs för att jobba som fotbollstränare, samtidigt som du får med sig ovärderlig praktisk kunskap, kontakter inom sporten och erfarenheter från studiebesök hos skånska klubbar och utomlands. Om du har fler frågor om kursen hittar du kontaktinformation till tränarutbildarna Alex och Mats här.

Du kan också kolla på videon där Alex svarar på vanliga frågor.

Följ Fotbollstränarlinjen på deras egna sociala medier:

Facebook

Instagram

Twitter

21 feb 2023

Denna artikel handlar om utbildningen Fotbollstränarlinjen.
Läs mer om utbildningen och ansök här.

Mer i samma kategori

Mer om Fotbollstränarlinjen