Deltagarporträtt allmän kurs vid internatet
Allmän kurs – Gymnasienivå

Nu är Viktor redo för nästa steg i livet

”Eslövs folkhögskola har haft en enorm betydelse för mig! Jag har gått från att vara osäker i mina studier till att börja tro på mig själv och tänka: Jag klarar det!” Detta säger Viktor Svensson, tidigare deltagare på Eslövs folkhögskola.

Viktor studerade två år på Allmän linje och bodde under tiden på skolans internatboende. Tiden innan Eslövs folkhögskola var tuff, han ville inte börja skolan men kände att han var tvungen. Viktor berättar att lärarnas inställning till deltagarna haft en stor betydelse för honom. De ser till individen och lyssnar till deltagaren.

”Att få komma till er och studera har utvecklat mig som person, jag har gjort en personlig resa. Jag läser nu till idrottslärare på Malmö högskola och det går bra men jag kämpar hårt. Jag märker hur mycket verktyg jag fått av er och fått användning av nu på högskolan. Det uppskattar jag väldigt mycket. Mitt tips till deltagarna på Eslövs folkhögskola är att ge inte upp bara för att det blir svårt. Det fins alltid hjälp att få, bara du vågar fråga.”

26 okt 2017

Denna artikel handlar om utbildningen Allmän kurs – Gymnasienivå.
Läs mer om utbildningen och ansök här.

Mer i samma kategori

Mer om Allmän kurs – Gymnasienivå