Bild från öppet hus där deltagare från etableringskursen står intill en buffet de förberett och en kö av hungriga besökare
Studiemotiverande folkhögskolekurs

En skola för alla, på riktigt!

I SMF+ klassrum möts deltagare med ursprung från världens olika delar. Här skapas möten där vi får chans att utbyta erfarenheter och kunskap från hela världen. Alla har en önskan om att få utbilda sig eller få chans att arbeta. Vägen dit är genom språket. Genom språket kan vi göra oss förstådda, vi kan förstå andra och bli en del av det samhälle vi lever i.

SMF+ är en studiemotiverande kurs med extra stöd i svenska och samhällskunskap. Kursen är ett samarbete mellan Arbetsförmedlingen och Eslövs folkhögskola. Tillsammans med pedagoger och kursens projektledare Josefin får deltagarna verktyg och vägledning som syftar till att stötta deltagarna att finna sin väg till sysselsättning.

”Att få arbeta på en plats som möjliggör utbildning för olika målgrupper i samhället känns fantastiskt bra. Det gör Eslövs folkhögskola till en plats för alla – en skola för alla!” – Josefin, Projektledare.

18 jan 2018

Denna artikel handlar om utbildningen Studiemotiverande folkhögskolekurs.
Läs mer om utbildningen och ansök här.

Mer i samma kategori

Mer om Studiemotiverande folkhögskolekurs