Två deltagare Beteendevetarlinjen i klassrum
Eslövs folkhögskola

Ansökan är öppen

Funderar du på att läsa in grundskolan eller gymnasiet? Eller söker du efter en yrkesutbildning eller vill fördjupa dig inom låtskrivande och musikalartisteri? Hos oss kan du hitta just den utbildning som du letar efter.

På Eslövs folkhögskola har vi ett brett utbud av utbildningar. Du kan faktiskt ta dig från att ha läst in missade grundskoleår ända till en Yrkeshögskole-examen hos oss! Om du undrar över hur det är att läsa på folkhögskola, så läs gärna vad våra tidigare deltagare har att berätta om sin tid hos oss:

Ida On – som idag bland annat arbetar som programledare på SVT Sommarlov, berättar om sin tid på Musikallinjen.

Andrea Lidell – berättar om hur åren på Allmän kurs stärkte henne och gav en gedigen grund för högskolestudier.

Patrik Wistrand – berättar om de två åren på Fritidsledarutbilningen och om sitt arbete som fritidsledare i Malmö.

Varmt välkommen med din ansökan!

1 feb 2021

Mer i samma kategori

Mer om Ansökan är öppen